Hur man kan tjäna pengar till laget

Är det träningsläger på gång? Eller behöver ert lag nya bollar eller annan utrustning? För att slippa begära pengar från föräldrar eller ta ut höga avgifter i medlemsavgifter, så kan man istället se till att tjäna pengar till laget. Detta görs enkelt och smidigt med ewear. Även skolklasser som ska på skolresa kan tjäna egna pengar på detta sätt. Sälj ewear, som är ett sortiment av produkter med kläder avsett för idrott och fritid och tjäna pengar till laget redan idag!

Hur mycket tjänar laget på att sälja ewear?

Ni kan välj att sälja ewear i två olika paket. Dessa kostar 160 kronor eller 300 kronor för kunden. Det paket som kostar 300 kronor, ger 60 kronor till ert lag och paketet för 160 kronor ger er 50 kronor per sålt sådant. Att sälja ewear:

  • 50 Sek i vinst per sålt paket
  • En kollektion som är trendig och lättsåld!
  • Lätt och bekvämt för er att sälja
  • Leverans varje vecka

Kläder från ewear

De kläder som ert lag säljer, är alltså ett sortiment av kläder som är för sport och fritid. Det finns idag ett stort intresse för denna typ av kläder och det är lätt att sälja! Många människor i er närhet utövar säkerligen någon form av sport eller aktivitet och har då behov av bra kläder, som förutom att vara snygga även innehar hög kvalitet och inte är så dyra att köpa. Med ewars kläder kommer ni garanterat tjäna pengar snabbt till ert lag!

9 Nov 2015