Smart att köpa en inverter

Något som kan vara bra att köpa, det är en så kallad inverter. Med en sådan har du alltid tillgång till ström, även om du saknar ett eluttag! En inverter kan kopplas till svetsen, kaffebryggaren, mobilladdaren och så vidare. Om du vill veta mer om sådana, eller köpa en, kolla då in  www.inverterbutiken.se. Du kommer då till Inverterbutiken. De är ett västsvenskt företag som under lång tid sålt växelriktare till marknadens bästa priser utan att göra avkall på kvalitén på de produkterna som de säljer. Alla deras produkter är CE-märkta och RoHS-certifierade och kommer med minst ett års garanti.

Vad är en inverter?

Enkelt förklarat är en inverter en manick du kan koppla till ditt bilbatteri för att få ut "vanlig" ström med. Ibland så kallas den även för växelriktare, omvandlare, converter och omformare. Det är alltså en slags enhet du har som kan förvandla ett batteris likström till att bli växelström. Du kan alltså få samma sorts el som du får via väggen där hemma.

Du kan köpa en inverter av Inverterbutikenatt ha hemma, eller ha med dig ut i husvagnen eller hubilen. Hos denna butik finns det en mängd olika modeller av inverter och växelriktare. Sedan är det så att detta företag kan även erbjuda service och hjälp. Deras produkter kommer alla med en svensk manual, samt att de även har en inverterguide på sin hemsida. 

Så behöver du extra ström hemma, eller på resan, köp en inverter!

19 Sep 2022