Att tänka på när du ska köpa markiser och solskydd till din bostad.

Går du i tankarna på att köpa markiser eller någon annan form av solskydd? Det finns ju idag en ganska många varianter att välja mellan. Det finns idag många fördelar med att ha markis eller ett solskydd, då det ger en bra mörkläggning, du kan kontrollera insläppet av ljus samt att det även kan bli insynsskyddat. 

Med solskydd eller markiser blir det även en behagligare temperatur inomhus samt att du även kan skydda din altan eller uteplats och utemöblerna på bra sätt. 

Det kan vara bra att fundera på vad det är du ska ha ditt solskydd till och var, så att du kan välja rätt sort!

Hitta rätt solskydd eller markis

Det finns som sagt många bra alternativ så som fönstermarkiser, terrassmarkiser, vertikalmarkiser, zipscreens, duetter samt en massa mer. Utvändiga vertiklamarkiser kan du hitta på Somfy.se. Dessa kan du få motoriserade, vilket är mycket smidigt.

Dock är det så att oavsett vad du väljer att ha som ditt solskydd, så har du många designmöjligheter så väl som det finns en massa färger att välja mellan. 

Fönstermarkiser kär ett smart sätt att förstärka husets färger med och terrassmarkiser kan vara en tidlös förläggning av husets externa design. Zipscreens och vertikalmarkiser är annars något som passar för de allra flesta hus. Du kan med fördel vända dig till Somfy för att hitta sådana, särskilt om du vill ha ett bekvämare liv i hemmet. Komplettera dem gärna med uppkoppling!

 

 

11 Jan 2023