Byt till ett större lån – samla dina lån och krediter

Har du många små lån och krediter och känner att du vill förbättra din ekonomi? Har du haft tankar på ett samlingslån samt har en bra kreditvärdighet, då är att lösa dina lån och krediter med ett lån från Bank Norwegian ett sätt att gå tillväga.

Du kanske tidigare haft oväntade utgifter eller suttit i en ekonomisk knipa som gjort att du samlat på dig flera små lån och krediter. Dessa i sin tur leder ofta till att du får stora omkostnader, med alla avgifter, höga räntor och ibland dolda avgifter. Det är även lätt att fastna i en ond cirkel och ta små nya lån varje månad.

Ett förslag för att komma ut denna onda cirkel, är att ansöka om ett lån hos Bank Norwegian. Hos dem kan du låna mellan 5000 och 400 000 kronor. I början av ansökningsprocessen fyller du i vad du har för andra lån och krediter som du vill ska betalas. Om du blir beviljad ett lån, så kommer Bank Norwegian lösa dessa åt dig och föra över resterande summa till ditt bankkonto. De pengarna kan du sedan använda till precis vad du vill.

De krav som finns för att få ta ett lån hos Bank Norwegian är att du är minst 18 år gammal, du har inga betalningsanmärkningar samt att du måste ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste 36 månaderna. Därutöver får du även genomgå en sedvanlig kreditprövning.

Samla dina lån – få bättre ränta

Med många små lån och krediter så betalar du ofta mer i ränta och avgifter än vad du gör om du tar ett enda stort lån. Räntan hos bank Norwegian är individuell och ligger för närvarande på mellan 4,99 % - 20,24 % och din ränta bestäms efter genomgången kreditprövning. Det är alltid bättre att ha samlat lånen hos en enda kreditgivare.

Ett lån hos Bank Norwegian avbetalas enkelt med autogiro varje månad och du kan du upp till 15 års avbetalningstid. Du kan dessutom betala tillbaka hela eller delar av lånet tidigare, utan att det tillkommer extra kostnader.

26 Sep 2015