Bli ovärderlig för din arbetsplats

Den som jobbar som anställd på ett företag, vilket de allra flesta faktiskt gör, är knutna till sina ansvarsområden och får en lön baserad på det värde man tillför företaget i fråga. Det är i alla fall så det ska vara. För att få ett bättre förhandlingsläge vid lönediskussioner ska man göra sig ovärderlig för företaget man arbetar på, det är det absolut bästa sättet. Om företaget inte upplever att de klarar sig utan din kompetens så kan de ofta betala avsevärt mer i lön än vad du nu får ut. Svenskar är i regel inte så bra på att inse sitt värde, men det går att ändra inställning.

Hur blir man då mer värdefull för sin arbetsplats som ett led i att få bättre lön, bättre hushållsekonomi och ökad livskvalitet? Man tillskansar sig ny kunskap som är applicerbar på den roll man har på sin arbetsplats.

Bli en kompetent projektledare

Att gå en projektledarutbildning är ett utmärkt sätt att bli mer konkurrenskraftig. Den kunskap man får genom en sådan utbildning är applicerbar på väldigt mycket på alla typer av arbetsplatser. När ledningen får nys om hur kompetent du är som ledare så kommer du snart att få nya arbetsuppgifter och med dem ett guldläge för löneförhandling. Läs denna artikel från SVD som bjuder på 8 tips inför löneförhandlingen.

På LP - Ledarskap och Projekthantering - kan du gå en projektledarutbildning. Denna skola innehar både PMI- och IPMA-certifieringar och står högt i kurs internationellt. En avslutad kurs vid LP ger dig stor konkurrenskraft på jobbmarknaden.

Läs mer om LP och deras utbildningar på projekthantering.se.

 

10 Apr 2016